Kansainvälinen markkinointi

AMIN WorldwideZeeland Family on osa itsenäisten mainostoimistojen AMIN Worldwide –ketjua, johon kuuluu toimistoja Amerikasta, Euroopasta, Afrikasta, Aasiasta sekä Australiasta. Jokainen ketjun toimisto on huolella valittu tuomaan ketjuun paikallista ymmärrystä ja oman markkinansa parasta markkinoinnin osaamista.

Pystymme ketjun kautta auttamaan suomalaisia yrityksiä kansainvälistymisessä suuria mainostoimistoketjuja helpommin. Yhteydet muihin toimistoihin perustuvat koeteltuihin prosesseihin sekä hyviin henkilökohtaisiin suhteisiin. Zeeland Familyn varatoimitusjohtaja Ismo Nikkola on AMIN EMEA:n hallituksessa liiketoiminnan kehittämisvastuussa.

Ketjun suurimmat globaalit asiakkaat ovat Caterpillar ja Allison Transmission. Näiden globaalien asiakkaiden lisäksi on useita Eurooppalaisia ja pohjosmaisia asiakkaita sekä asiakkaita, jotka haluavat siirtyä uusille markkinoille esim. Afrikkaan.

Laajan globaalin verkoston lisäksi Zeeland Family, Public Tanskasta ja Thorn Reklambyrå Ruotsista muodostavat yhdessä AMIN Scandinavian kokonaisuuden palvelemaan pohjoismaiden markkinoilla toimivia yrityksiä. Olemme nähneet pohjoismaiden kattavan palvelun merkityksen kasvavan koko ajan ja haluamme tarjota helpon ja selkeästi johdetun mallin asiakkaidemme käyttöön.

Tarvitsetteko te apuja kansainvälistymiseen?

Ota yhteyttä