Zeeland Familyn inbound-tiimi vahvistui

05.04.2017   Kirjoittanut Zeeland Family

Johanna ja Hanna olivat opiskeluaikana töissä samassa kaupassa. Nyt he työskentelevät yhdessä inbound-tiimissä Zeeland Familyssä.

Inbound-tiimimme uusi tehokaksikko Johanna Haikarainen ja Hanna Lääperi olivat töissä samassa vaatekaupassa opiskellessaan Jyväskylässä.

”Vasta Zeeland Familyn rekrytointiprosessin loppuvaiheessa meille valkeni, että meistä tuleekin taas työkavereita”, nuoret naiset nauravat.

Johanna ja Hanna ovat aloittaneet kasvavassa inbound-tiimissä noin kuukausi sitten. Zeeland Family on ensimmäinen Timanttitason HubSpot-partneri Pohjoismaissa. HubSpot on markkinoinnin automaation ja inbound-markkinoinnin alusta.

Muodin markkinointia ja graafista suunnittelua opiskellut Hanna työskentelee Inbound Marketing Managerin nimikkeellä ja tuo tiimiin monipuolisen kokemuksensa projektinhallinnasta sekä vetää asiakkaiden inbound-kampanjoita. Yhteisöviestinnästä maisteriksi valmistunut Johanna vastaa puolestaan Content Marketing Specialistina asiakkaiden sosiaalisesta mediasta ja sisällöntuotannosta, ja jatkossa hän saa vastuulleen yhä enemmän inbound-kampanjoita.

”Tuntui hyvältä saada konkreettisesti selkeä vastuualue ja kokea, että meihin luotetaan”, korostaa Johanna.

Rekrytointiprosessista alkaneen hyvän ensivaikutelman on kruunannut Zeeland Familyn monimuotoinen organisaatiokulttuuri: Tutuksi ovat tulleet niin spontaanit after work –illanistujaiset kuin jokapäiväiset kello kahden lankutussessiotkin.

”Oli helppoa tuntea itsensä tervetulleeksi tänne”, toteaa Hanna. ”Zeelandilla on hyvä fiilis.”