Zeeland Familylle kaksi uutta kumppanitoimistoa

06.04.2017   Kirjoittanut Zeeland Family

Itsenäisten mainostoimistojen ketjuun, AMIN Worldwideen, on liittynyt kaksi uutta toimistoa: FaceAddicted Puolasta ja Stratitude Etelä-Afrikasta. Samaan ketjuun kuuluva Zeeland Family voi auttaa suomalaisia yrityksiä kansainvälistymisessä helposti ja kustannustehokkaasti – nyt entistä laajemmalla alueella.

”Olen erityisen iloinen varsovalaisen toimiston saamisesta mukaan joukkoon, sillä nyt kykymme palvella itäisessä Keski-Euroopassa paranee oleellisesti. FaceAddictedin väellä on ollut jo aiemmin yhteyksiä suomalaisiin yrityksiin, ja uskon, että yhteistyömme vahvistuu entisestään”, kertoo Zeeland Familyn varatoimitusjohtaja Ismo Nikkola. Nikkola on AMIN Worldwiden EMEA:n hallituksen jäsen ja vastuussa liiketoiminnan kehittämisestä.

FaceAddicted on perustettu vuonna 2010 ja sillä on 32 työntekijää. Yritys on erityisen ansioitunut digitaalisessa markkinoinnissa, ja voittanut muun muassa Interactive Agency of the Year 2015 -palkinnon Puolassa. Toimiston tunnetuimpia asiakkaita ovat Barilla, Citi Bank, DB Schenker, Eurosport, LOT Polish Airlines, Microsoft ja Rockstar Energy Drink.

Johannesburgissa sijaitseva Stratitude on kahdeksan toimintavuotensa aikana kasvanut kokonaisvaltaiseksi markkinointiviestinnän palvelutoimistoksi, erityisaloinaan strateginen konsultointi, mainonta, digitaalinen markkinointi, design, branding ja PR.

Lisätietoja:

Ismo Nikkola, varatoimitusjohtaja, Zeeland Family, 040 582 3656, 

Zeeland Family (Nasdaq First North: ZEE1V) on Suomen monipuolisin markkinoinnin palvelutoimisto. Tuomme suomalaisten yritysten kanssa intohimoa, rohkeutta, sisua ja uteliaisuutta markkinointiin. Yhdessä teemme tarinoita, jotka ovat totta. Liikevaihtomme on 14 miljoonaa euroa (2016) ja palveluksessamme on yli 160 asiantuntijaa. www.zeelandfamily.fi

AMIN Worldwide on vuonna 1932 perustettu itsenäisten mainostoimistojen ketju, johon kuuluu yli 90 toimistoa Amerikoissa, Euroopassa, Afrikassa, Aasiassa ja Australiassa. Tuomme jäsenillemme ja asiakkaillemme niin paikallista kuin kansainvälistä osaamista ja kokemusta. www.aminworldwide.com