Mad(e) in Finland – SuomiAreena 2017 kutsuu

28.06.2017   Kirjoittanut Zeeland Family

Suomalainen osaaminen ja luovuus tiivistyvät SuomiAreenan paneelissa perjantaina 14.7.2017 Porissa järjestettävässä SuomiAreenassa. Zeeland Family tuo yhdessä työ- ja elinkeinoministeriön, Suomen kulttuuri- ja tiedeinstituuttien ja Teollisuuden palkansaajien kanssa lavalle suomalaista osaamista niin kotimaasta kuin ulkomailtakin.

Suomalainen identiteetti, erilaisuuden hyväksyminen ja rohkea uusien ideoiden kokeileminen luo uusia kansainvälisiä menestystarinoita. Mutta miten kansallinen identiteettimme ja Suomi-kuva maailmalla toimii voimavarana uuden sukupolven yrittäjille ja mitä voimme siitä oppia? Miten kulttuuri, sivistys ja humanismi vaikuttavat globaaliin liiketoimintaan? Millaisena Suomi ja suomalaisuus näyttäytyy maailmalla, osaammeko oikeasti viedä uutta liiketoimintaa kansainvälisille markkinoille vai emme?

Olemme koonneet keskusteluun mukaan mielenkiintoisia liiketoiminnan, kulttuurin ja tieteen edustajia, jotka avaavat teemaa kukin omasta näkökulmastaan. Lauteille astuvat Kyrö Distilleryn toimitusjohtaja Miika Lipiäinen, I’m Bluen toimitusjohtaja Ida Salo, Suomen Rooman-instituutin johtaja Tuomas Heikkilä, Tekesin innovaatiokonsuli Sari Arho Havrén, Suomen yrittäjien järjestöpäällikkö Joonas Mikkilä sekä Zeeland Familyn varatoimitusjohtaja Ismo Nikkola. Tilaisuuden juontaa Zeeland Familyn Petteri Väänänen.

Mad(e) in Finland – vientivalttina luova hulluus ja suomalainen sivistys –paneeli pidetään Porin Raatihuoneenpuiston Purje-lavalla perjantaina 14.7. klo 13.30 – 14.45.

Keskustelu on osa SuomiAreenan Suomi 100 vuoden päästä –sarjaa.

Lisätietoja:

Pia Toivanen, markkinoinnin tuottaja, Zeeland Family, p. 040 589 5525,